AL-EJIB

AL-EJIB Merupakan antara pengeluar terawal, pelopor dan terkenal dengan produk Al Habba As Sawda, Madu Arab Dan Tongkat Ali Hitam

PAKAR PEMAKANAN KESIHATAN DAN ORANG ARAB PERNAH BERKATA SEANDAIYA KAMU TIDAK DAPAT MEMILIKI / MENIKMATI MADU HYDRAL MAUT (MADU YANG TERBAIK DAN TERMAHAL DI DUNIA 1KG BERSAMAAN RM1,300.00) MAKA, MEMADAI KAMU MENGAMALKAN HABBATUS SAUDA + MADU ARAB + GAR GER BAGI MENGGANTIKAN / MENYAMAI KUALITI YANG SETARAF DENGANNYA.
PENAWAR MENTAL, FIZIKAL & SPIRITUAL, KESEMBUHAN YANG MENAKJUBKAN

Mereka yang beriman meyakini produk AL EJIB adalah dari KEBESARAN ALLAH SWT

Pengguna produk mengatakan kelebihan produk AL EJIB adalah MAGIK

Mereka yang berpelajaran mempercayai produk AL EJIB adalah SAINS

INFO


INFOSelamat datang ke AL-EJIB,
syarikat kami merupakan pengusaha dan perintis herba dan air minuman kesihatan. Kami telah berjaya mengeluarkan banyak produk kesihatan yang sangat sesuai dengan gaya hidup masa kini yang semakin mementingkan
kesihatan

Syarikat kami merupakan pengeluar pertama produk Habbatus Sawda + Madu + Gar Ger di Malaysia pada tahun 1991. Kami juga mengeluarkan produk za'faran, adaptogens dan tongkat ali hitam.


Produk kami juga merupakan 100% herba, tiada mengandungi pewarna, perisa dan pengawet. Segala produk kami adalah suci selamat digunakan.

Kami juga merupakan pengusaha dan pemborong jamu dan kosmetik yang berstatus PENGILANG BERTARAF GMP

Monday, February 21, 2011

AIR ZA'FARAN

AIR ZA'FARAN
PENERANGAN PRODUK
Air Za'faran mempunyai kepelbagaian khasiat dan kegunaan dan pasaran yang luas seperti di sekolah-sekolah, Madrasah,Masjid, Kolej, Pusat Pengajian Tinggi, Toko Perubatan, Pusat Perubatan As-Syifa', tanah perkuburan dan mandi mayat.

KHASIAT-KHASIATNYA
Sebagai minuman kesihatan, baik untuk mental, fizikal & spiritual, penyembuhan penyakit zahir & batin, mencerdaskan minda, ingatan & hafalan, melancarkan ucapan, berhujah & berpidato, sebagi penyucian rohani & penerang hati, menghilangkan penyakit was-was (tidak kusyuk), pemulihan hati & fikiran yang rosak, mengatasi masalah anak-anak nakal & degil, pendinding diri dari gangguan manusia, jin & syaitan dll.

CARA GUNA
Diminum, disapu, direnjis, disiram & dijaram. Tidak boleh dilangkah kerana produk ini telah diwafa'kan.

HARGA
RM 12.00 (S.Malaysia)  RM18.00 (Sabah Sarawak) & $10.00 (Singapura/Brunei)

1 comment:

Segala pesanan, komen, maklumat boleh tinggalkan kat sini k... Tq

HUBUNGI SAYA


majuara@yahoo.com